TERMENI SI CONDITII

INFORMATII GENERALE

In prezenta sectiune va vom prezenta termenii si conditiile pentru utilizarea serviciului nostru, nerespectarea acestora poate duce la tragerea la raspundere daca prevederile prezentate sunt incalcate.

Cu titlu general, termenii si conditiile se vor aplica direct si indirect tuturor utilizatorilor serviciilor, prin distribuiri online pe orice platforma de socializare ori prin intermediul serviciilor de telefonie. Prin accesarea, utilizarea sau cautarea site-ului SB Instal sau a oricarei aplicatii pe oricare dintre platformele pe care se distribuie ori prin efectuarea unei comenzi, confirmati ca ati citit, inteles si ati fost de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare precum si cu politica de confidentialitate si politica gdpr a site-ului. https://sb-instal.ro/politica-de-confidentialitate/

SB INSTAL este o platforma prin intermediul careia se ofera servicii de instalatii electrice, de gaze, instalatii sanitare si instalatii termice. Entitatea, SC CIRCUIT DOCTOR SRL, având sediul în Sat Sannicoara, strada Str. Aviator Traian Darjan 62 C, judetul Cluj, CUI RO32959342, J12/1089/2014  se angajeaza sa asigure transparenta datelor furnizate.

SC CIRCUIT DOCTOR SRL nu va transfera titlul de proprietate asupra aplicatiilor software.

SC CIRCUIT DOCTOR SRL detine drepturi complete si depline asupra titlului de proprietate si prin aceasta toate drepturile de autor si cele brevetate. Nu aveti dreptul sa redistribuiti, vindeti, decompilati, dezasamblati aplicatia software intr-o forma perceptibila de catre oameni.Totodata, nu se accepta folosirea niciunui dispozitiv automat sau manual pentru monitorizarea continului. Software-ul, aplicatiile si modulele utilizate pe site sunt proprietatea SC CIRCUIT DOCTOR SRL sau a partenerilor nostri.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute in acest site sunt proprietatea SC CIRCUIT DOCTOR SRL care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului in orice moment, fara nicio informare prealabila.

Intregul continut al site-ului SB Instal  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de SC CIRCUIT DOCTOR SRL. Este strict interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor material derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea SC CIRCUIT DOCTOR SRL.

Accesul si utilizarea paginilor SB Instal sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare in cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezentate pe SB Instal sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa paginile site-ului. Puteti copia si tipari continutul paginilor site-ului SB Instal  doar pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. In orice alte situatii, continurul SB Instal  nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamantul explicit (in scris) al reprezentantilor SB Instal .

Pentru raportarea incalcarii drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@sb-instal.ro.

 

Site-ul SB Instal are scopul de a pune la dispozitia utilizatorilor materiale informative referitoare la servicii de instalatii electrice, de gaze, instalatii sanitare si instalatii termice.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Informatiile prezentate in cadrul acestui site, produsele, software-urile si serviciile pot include erori sau prezentari care nu sunt in perfecta concordanta cu realitatea, prin urmare platforma SB Instal nu garanteaza acuratetea si nu este raspunzatoare pentru descrierile, recenziile, comentariile, postarile, pozele ori preturile incluse in aceasta.

Platforma SB Instal  nu va raspunde pentru prejudiciile create prin neindeplinirea serviciului ori indeplinirea intr-un mod defectuos si nu este responsabila pentru daune aduse calculatorului tau sau virusii care ar putea afecta calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesarii, utilizarii, navigarii, copierii continutului, informatiilor, materialelor, datelor, textelor, imaginilor de pe site..

Pe platforma vor putea fi regasite link-uri de legatura catre alte site-uri sau retele de socializare, nu ne asumam raspunderea pentru continutul regasit in cadrul acestora. Este posibil sa fie regasite link-uri de legatura direct cu platforma pe alte site-uri sau retele de socializare, caz in care nu ne asumam raspunderea pentru modul in care au fost postate pe site-ul sau reteaua respectiva, iar ajungerea pe platforma prin intermediul acestora reprezinta o facultate pentru utilizator, acesta nefiind niciodata impiedicat sa acceseze direct platforma.

Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele SB Instal, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului SB Instal nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea Amigio în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web SB Instal, a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea SB Instal nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

In orice moment si fara preaviz sau raspundere, putem inceta sau restrictiona accesul tau la toate componentele sau orice componenta a site-ului, pe perioada determinata sau nedeterminata.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL SI PRELUCRAREA INFORMATIILOR PERSONALE

Cand prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este necesar in cazul folosirii aplicatiilor disponibile in cadrul site-ului.

Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul in care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile prestate sau furnizate de SC CIRCUIT DOCTOR SRL, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si intrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

Utilizarea in continuare a site-ului SB Instal constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra in conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Orice persoana care viziteaza site-ul SB Instal si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site isi manifesta acordul in mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre SC CIRCUIT DOCTOR SRL; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre SC CIRCUIT DOCTOR SRL a cererilor, intrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina CONTACT din site); alte activitati intreprinse de SC CIRCUIT DOCTOR SRL

Pentru orice nelamurire in legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului SB Instal si la protectia utilizarii, va rugam sa vizualizati politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor sau sa ne contactati prin intermediul sectiunii CONTACT din site. 

RECLAMATII/PREVEDERI FINALE

Nu se pot delega, cesiona sau transfera drepturile sau obligatiile din „Termeni si conditii”.

„Termenii si conditiile” precum si respectarea lor de catre noi si de catre tine sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe site si care nu este deja tratata de niciun articol din „Termenii si conditii”, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client / vizitator al site-ului.

Pentru orice informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi:

SC CIRCUIT DOCTOR SRL

Tel: 0371 / 785 295

RO32959342

J12/1089/2014

Banca Transilvania: RO68BTRLRONCRT0316410202

Administrator: Bogdan Marius

 

 

 

 

English English Romanian Romanian Spanish Spanish