Despre noi

servicii de instalatii

sb instal - Servicii de instalatii

Oferim servicii de instalatii atat pentru locuinte personale, cat si pentru birouri sau spatii comerciale. Consideram ca un factor important care sta la baza unei colaborari de succes, il constituie echipa care duce la bun sfarsit executia proiectului. Aceasta echipa interactioneaza si gandeste intr-un mod coordonat si cooperant, unite intre ele de intentia atingerii unui obiectiv comun. Cu ajutorul echipei noastre competente, cererile dumneavoastra vor fi onorate in maxim 48 de ore de la confirmarea lor. Echipa SB INSTAL este alcatuita din oameni care stiu ce inseamna munca in echipa, dar si sustinerea reciproca pentru atingerea obiectivelor. 

Ce oferim

servicii de instalatii

Consultanta gratuita

Oferim consultanta celor care apeleaza la serviciile noastre pentru o buna cunoastere a mediului in care se vor desfasura lucrarile de instalatii. Echipa noastra de profesionisti se va ocupa de acest lucru si se va asigura ca lucrarile decurg conform cerintelor clientilor.

servicii de instalatii

Calitate si durabilitate

Garantam calitatea si durabilitatea lucrarilor pe care le executam, deoarece materialele pe care le folosim sunt cele mai calitative. Furnizorii cu care colaboram pentru procurarea materialelor de care avem nevoie sunt furnizori cu experienta in domeniu.

servicii de instalatii

Preturi accesibile

Costul lucrarilor prestate este unul avantajos atat pentru prestator, cat si pentru cei care beneficiaza de aceste lucrari. Ne dorim ca pe parcursul colaborarii in vederea prestarii serviciilor, ambele parti implicate sa fie multumite.

Apeleaza cu incredere la serviciile noastre si nu vei regreta alegerea facuta.

English English Romanian Romanian Spanish Spanish